Veelgestelde vragen

Recensies

Lees op deze pagina wat studenten én docenten van studiemeister vinden.

Studenten recensies

“Met studiemeister weet je precies wat er van je verwacht wordt.”

Studiemeister is meer dan alleen het digitaliseren van papieren lesboeken. Het is een platform waarop gestructureerd staat aangegeven welke stof behandeld wordt in een lesweek. Op deze manier weet je als student wat er van je verwacht wordt. Bovendien kunnen vraagstukken en opdrachten hier worden bekeken, gemaakt en ingeleverd. En als je tegen bepaalde zaken aanloopt, staat de docent of het team van studiemeister paraat.

“Studiemeister doet precies wat het belooft te doen.”

Studiemeister is het perfecte platform waar alles gewoon op één site staat. Elke week staat er precies wat je moet doen en hierdoor weet je precies wat er van je verwacht wordt. In studiemeister staat alleen de stof die je moet kennen. Dit is erg fijn, omdat je dan geen extra dingen leert die niet op het tentamen worden gevraagd. Ook staan er veel oefentoetsen in waardoor je direct weet hoe je ervoor staat per hoofdstuk. De site zelf is gebruiksvriendelijk en werkt altijd top. Als er toch nog iets is wat verkeerd gaat of als je ergens tegenaan loopt, helpt studiemeister je direct met de beste service. Kort gezegd is dit het beste leermiddel voor al je tentamens!

“Studiemeister is veel meer dan alleen online boeken aanbieden.”

Studiemeister is niet alleen een manier om online boeken te vinden, maar veel meer. Het is een online website waar je de lesstof oefent en toetst om te meten hoe goed je de stof begrijpt. Ook kun je hier de opdrachten voor een vak vandaan ophalen en inleveren. Ook zorgt studiemeister ervoor dat de site zo studentvriendelijk mogelijk blijft.

Docenten recensies

Jan Dirks, docent Business Studies aan Hogeschool Inholland met zo’n 35 jaar onderwijservaring, gebruikt studiemeister sinds een jaar of twee. Hij ontdekt steeds nieuwe toepassingen. “Voor mij was het een eye opener dat ik nu behalve in de docentenomgeving ook in de studentenomgeving kan kijken.”

“Studiemeister past bij de toekomst”

Noordhoff sprak met Ron Hagen, docent Accounting Information Systems en studieadviseur aan de hogeschool van Amsterdam over het gebruik van studiemeister.

“Studenten kopen alleen de leerstof die echt nodig is.”

“Het voordeel van studiemeister is dat studenten alleen de leerstof aanschaffen die ze nodig hebben. Ik hoef ze dus niet onnodig op kosten te jagen met een dik boek waarvan we maar de helft behandelen”, vertelt Pauline Kool Msc, Lecturer Finance & Accounting aan de Hogeschool Utrecht. “En het is heel overzichtelijk werken. Ik kan per week aangeven welke stof we behandelen. Het staat allemaal voor ze klaar.”

“Op het dashboard zag ik dat studenten structureler aan het werk waren dan andere jaren.”

“Sinds we werken met studiemeister maken mijn studenten hun opgaven digitaal. Daardoor kan ik nu monitoren wie wat doet en daar feedback op geven. Als ze voor mijn vak een cijfer willen krijgen, moeten ze tachtig procent van de opdrachten gemaakt hebben.”

Onjuiste informatie?

Om je goed te kunnen helpen hebben we de volgende gegevens nodig:

Wij hebben je bericht in goede orde ontvangen!

Contactformulier

Om je goed te kunnen helpen hebben we de volgende gegevens nodig:

Verkeerde
code ingevuld

Om je goed te kunnen helpen hebben we de volgende gegevens nodig:

Fout ontdekt?

Om je goed te kunnen helpen hebben we de volgende gegevens nodig: