Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

  • Stap 1: Ga naar de homepage.
  • Stap 2: Klik onderaan op ‘Bestel nu’ of rechtsboven op ‘inloggen’ en log in je account in. Heb je nog geen account? Dan moet je deze eerst aanmaken voordat je het studieboek kan aanschaffen. Klik op ‘SurfConext’ als jouw school hier gebruik van maakt. Zodoende hoef je niet een apart account aan te maken en krijg je meteen toegang tot de bestelpagina. Gebruikt jouw hogeschool geen Surf connect? Klik dan op ‘Met studiemeister account’ en klik vervolgens op ‘Maak een account aan’.
  • Stap 3: Wil je een studieboek bestellen? Klik dan op het grijze plusteken in het witte vlak en kies het studieboek dat je wilt aanschaffen. Heb je een cursuscode ontvangen van je docent? Voer je code dan in om de cursus toe te voegen.
  • Stap 4: Kies of je volledig digitaal of i.c.m. een boek wil studeren.
  • Stap 5: Betaal met iDeal en je hebt direct toegang tot het materiaal.

Ga naar https://studiemeister.noordhoff.nl/register en volg de instructies. Als je bent ingelogd kun je de cursuscode invullen. Deze krijg je van je docent.

De cursuscode ontvang je van je docent.

Controleer in je mailbox en spamfolder of je de inlogmail hebt ontvangen. Kan je hem nog steeds niet vinden, zoek dan binnen je mailbox op: ‘Inlogpoging op studiemeister’.

Mocht je deze niet kunnen vinden, controleer dan of je eerder wel de registratiemail op dit mailadres hebt ontvangen.

Voor studenten

Staat de vraag die je hebt er niet tussen? Bekijk dan onze support pagina.

Voor een studiemeister titel kun je onderstaande tekst op de boekenlijst plaatsen: “Voor dit vak werken we met de titel (naam titel) in de online omgeving studiemeister. Je schaft het materiaal aan via studiemeister.nl, je kunt eventueel een papieren versie bijbestellen en rekent af met iDeal.” Vraag de studenten tijdens de eerste les om een account aan te maken in studiemeister en de unieke cursuscode toe te voegen (bij een cursus op maat) of de titel op te zoeken (als je het hele boek gebruikt). Na betaling via iDeal hebben ze direct toegang tot het lesmateriaal.

Nee. Studiemeister werkt als een aparte website maar kan ook worden geïntegreerd met de ELO. Wanneer je vanuit de ELO werkt, dan kun je direct doorklikken naar de content in studiemeister.

Ja. Je kunt eigen content toevoegen zoals PowerPoint presentaties, Excel, Word bestanden en video’s. De materialen die je zelf toevoegt kun je tijdens het geven van de module nog aanpassen.

Om te werken met studiemeister kun je contact opnemen met één van onze accountmanagers. Vervolgens wordt er een account aangemaakt en volgt er een onboarding zodat je als docent optimaal aan de slag kunt. Op de boekenlijst komt een verwijzing te staan naar studiemeister, zodat studenten op de hoogte zijn van de content voor hun module en het aanmaken van een (gratis) account.

Voor docenten

Staat de vraag die je hebt er niet tussen? Bekijk dan onze support pagina.

Onjuiste informatie?

Om je goed te kunnen helpen hebben we de volgende gegevens nodig:

Wij hebben je bericht in goede orde ontvangen!

Contactformulier

Om je goed te kunnen helpen hebben we de volgende gegevens nodig:

Verkeerde
code ingevuld

Om je goed te kunnen helpen hebben we de volgende gegevens nodig:

Fout ontdekt?

Om je goed te kunnen helpen hebben we de volgende gegevens nodig: