menu

Studenten recensies

Lees op deze pagina wat studenten van studiemeister vinden.

“Met studiemeister weet je precies wat er van je verwacht wordt.”

Studiemeister is meer dan alleen het digitaliseren van papieren lesboeken. Het is een platform waarop gestructureerd staat aangegeven welke stof behandeld wordt in een lesweek. Op deze manier weet je als student wat er van je verwacht wordt. Bovendien kunnen vraagstukken en opdrachten hier worden bekeken, gemaakt en ingeleverd. En als je tegen bepaalde zaken aanloopt, staat de docent of het team van studiemeister paraat.

“Studiemeister doet precies wat het belooft te doen.”

Studiemeister is het perfecte platform waar alles gewoon op één site staat. Elke week staat er precies wat je moet doen en hierdoor weet je precies wat er van je verwacht wordt. In studiemeister staat alleen de stof die je moet kennen. Dit is erg fijn, omdat je dan geen extra dingen leert die niet op het tentamen worden gevraagd. Ook staan er veel oefentoetsen in waardoor je direct weet hoe je ervoor staat per hoofdstuk. De site zelf is gebruiksvriendelijk en werkt altijd top. Als er toch nog iets is wat verkeerd gaat of als je ergens tegenaan loopt, helpt studiemeister je direct met de beste service. Kort gezegd is dit het beste leermiddel voor al je tentamens!

“Studiemeister is veel meer dan alleen online boeken aanbieden.”

Studiemeister is niet alleen een manier om online boeken te vinden, maar veel meer. Het is een online website waar je de lesstof oefent en toetst om te meten hoe goed je de stof begrijpt. Ook kun je hier de opdrachten voor een vak vandaan ophalen en inleveren. Ook zorgt studiemeister ervoor dat de site zo studentvriendelijk mogelijk blijft.

Onjuiste informatie?

Om je goed te kunnen helpen hebben we de volgende gegevens nodig:

Wij hebben je bericht in goede orde ontvangen!

Contactformulier

Om je goed te kunnen helpen hebben we de volgende gegevens nodig:

Verkeerde
code ingevuld

Om je goed te kunnen helpen hebben we de volgende gegevens nodig:

Fout ontdekt?

Om je goed te kunnen helpen hebben we de volgende gegevens nodig: