Veelgestelde vragen

Extra materiaal nu via studiemeister.

We hebben de websites met ondersteunende producten verplaatst naar het platform studiemeister. Maak je geen zorgen; het actuele ondersteunde lesmateriaal van die websites is zorgvuldig gemigreerd. Het grote voordeel is dat het ondersteunende materiaal van alle boeken nu op 1 platform beschikbaar is.

Voor je digitale lesmateriaal ga je naar:

  • Studiemeister.noordhoff.nl
  • Login met je Noordhoff account of maak een account aan.
  • Voeg jouw leermiddelen toe en bekijk de digitale materialen


Studiemeister is het digitale leerplatform van Noordhoff. Naast het vertrouwde extra ondersteunende materiaal biedt studiemeister een uitgebreid aantal volledig digitale titels aan. Verken de mogelijkheden van studiemeister en ontdek hoe het digitale platform je kan helpen bij het optimaliseren van het onderwijs.

Studiemeister biedt de mogelijkheid om als docent zelf content samen te stellen voor de student. Alleen de lesstof die gekozen is, wordt dan aangeschaft door de student.

Veelgestelde vragen

Alle documenten die Noordhoff had geplaatste op de oude omgeving, zijn gemigreerd naar studiemeister. Deze vind je nu op studiemeister.nl.
Daarvoor zijn twee redenen. De eerste is dat de techniek achter de oude sites verouderde. De tweede reden is dat werken vanuit één platform voor iedereen fijner werkt. Vanuit Noordhoff kunnen wij ons zo focussen op de ontwikkeling van enkel studiemeister en als docent of student vind je op 1 platform alle extra’s van diverse boeken.
algemeneeconomie.prepzone.noordhoff.nl algemeneeconomiedruk4.prepzone.noordhoff.nl basisboekbedruk10.prepzone.noordhoff.nl bbfacilitymanagementdruk2.prepzone.noordhoff.nl bedrijfseconomieheezen.prepzone.noordhoff.nl bedrijfseconomieheezendruk6.prepzone.noordhoff.nl bedrijfskundedebasisdruk5.prepzone.noordhoff.nl bedrijfskundeintegraal.prepzone.noordhoff.nl bedrijfskundeintegraaldruk2.prepzone.noordhoff.nl communicatiehandboek.prepzone.noordhoff.nl communicatiehandboekdruk5.prepzone.noordhoff.nl deficientiemodulewiskunde.prepzone.noordhoff.nl ditisonderzoek.prepzone.noordhoff.nl economischebasisprincipesdruk3.prepzone.noordhoff.nl effectieflerendruk4.prepzone.noordhoff.nl engelsindepraktijk.prepzone.noordhoff.nl geschiedenisensamenlevingdruk3.prepzone.noordhoff.nl gesprekkeninorganisatiesdruk5.prepzone.noordhoff.nl gespreksvoering.prepzone.noordhoff.nl grit-projectmanagement.prepzone.noordhoff.nl grondslagenvandemarketing.prepzone.noordhoff.nl grondslagenvandemarketingdruk8.prepzone.noordhoff.nl hoofdlijnennederlandsrecht.prepzone.noordhoff.nl improveyourwriting.prepzone.noordhoff.nl klinischepsychologie.prepzone.noordhoff.nl laatmaarziendruk4.prepzone.noordhoff.nl marketingcommunicatiestrategie.prepzone.noordhoff.nl marketingkernstof.prepzone.noordhoff.nl mensenrecht.prepzone.noordhoff.nl ondernemingsstrategiedruk7.prepzone.noordhoff.nl onlinemarketingdruk2.prepzone.noordhoff.nl operationeelpersoneelsmanagement.prepzone.noordhoff.nl operationeelpersoneelsmanagementdruk4.prepzone.noordhoff.nl organisatieenmanagement.prepzone.noordhoff.nl organisatieenmanagementdruk8.prepzone.noordhoff.nl praktischgoederenrecht.prepzone.noordhoff.nl projectmanagementdruk7.prepzone.noordhoff.nl rapportagetechniek.prepzone.noordhoff.nl salesmanagement.prepzone.noordhoff.nl samenlevingen.prepzone.noordhoff.nl samenlevingendruk7.prepzone.noordhoff.nl socialepsychologie.prepzone.noordhoff.nl taaltopicsrapporteren.prepzone.noordhoff.nl werkenmetlogistiekdruk7.prepzone.noordhoff.nl
Staat jouw boek er niet bij, dan is er hoogstwaarschijnlijk een nieuwere editie beschikbaar. Deze editie heeft al een product op studiemeister.

Onjuiste informatie?

Om je goed te kunnen helpen hebben we de volgende gegevens nodig:

Wij hebben je bericht in goede orde ontvangen!

Contactformulier

Om je goed te kunnen helpen hebben we de volgende gegevens nodig:

Verkeerde
code ingevuld

Om je goed te kunnen helpen hebben we de volgende gegevens nodig:

Fout ontdekt?

Om je goed te kunnen helpen hebben we de volgende gegevens nodig: