menu

Kennismaken met studiemeister

Studiemeister is het online leerplatform van Noordhoff hoger onderwijs. Binnen studiemeister ondersteunen we vanaf komend schooljaar twee routes.

De leeroplossing op maat route
Als docent selecteer je de hoofdstukken die je wilt gebruiken. Deze hoofdstukken zet je in een cursus. De studenten schaffen vervolgens de cursus aan, krijgen daarmee direct toegang en kunnen starten met studeren. Indien gewenst, kunnen zij tegen een kleine meerprijs een papieren reader aanschaffen.

Je hebt een dashboard waarop je de voortgang van de studenten kunt bekijken. Dit ondersteunt de werkwijze “flipping the classroom”. Daarnaast zijn er volop formatieve toetsen beschikbaar, waarmee de student kan checken of hij de stof al beheerst.

De ervaring leert dat studenten gemotiveerd en voorbereid in de klas zitten. Daarnaast is deze oplossing een stuk goedkoper dan het boek, omdat de student alleen die hoofdstukken aanschaft die hij daadwerkelijk gebruikt.

Wil je meer weten, bekijk dan deze video.

Blended route

De online leeromgeving studiemeister krijg je, indien beschikbaar, gratis bij het boek. Dit doen we om studenten en docenten te laten kennismaken met de voordelen van het online leerplatform studiemeister.

Via de blended route krijg je toegang tot de hoofdstukstructuur. Je hebt alle digitale content, inclusief toetsen en extra materiaal, om volledig online te kunnen werken.

Via de blended route heb je altijd toegang tot alle hoofdstukken. Je kunt dus geen selectie van de hoofdstukken maken. Wil je dat wel, dan kun je de overstap maken naar leeroplossing op maat.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met jouw accountmanager.

Onjuiste informatie?

Om je goed te kunnen helpen hebben we de volgende gegevens nodig:

Wij hebben je bericht in goede orde ontvangen!

Contactformulier

Om je goed te kunnen helpen hebben we de volgende gegevens nodig:

Verkeerde
code ingevuld

Om je goed te kunnen helpen hebben we de volgende gegevens nodig:

Fout ontdekt?

Om je goed te kunnen helpen hebben we de volgende gegevens nodig: