Veelgestelde vragen

Ontwerpen van Technische Innovaties

ISBN: 9789001748876

Je bent gek op innovaties, houdt van experimenteren en je bent creatief. Maar je staat ook open voor een gedegen methode waarbij het volledige ontwerpproces aan bod komt. En je snapt dat thema’s als duurzaamheid en circulariteit van cruciaal belang zijn bij het ontwerpen. Stappenplannen, theorie en veel voorbeelden en casuïstiek helpen je om te komen tot innovatieve ontwerpen en onderzoek.

Ontwerpen van technische innovaties biedt een praktische ontwerpmethode voor het doen van onderzoek en het maken van innovatieve ontwerpen in multidisciplinaire teams.

De ontwerpmethode bestaat uit een praktisch uitgewerkt stappenplan en legt de nadruk op de vijf essentiële ingrediënten van technisch innoveren: samenwerken, onderzoeken, creatief denken, experimenteren en ondernemen. Het volledige ontwerpproces komt aan bod, vanaf de innovatievraag tot en met het ontwikkelen en testen van een effectieve oplossing. Per thema worden concrete tools aangereikt, gericht op technologische innovaties. Alle hoofdstukken eindigen met handige samenvattingen en tips voor verdiepende websites en bronnen.

Ontwerpen van technische innovaties bevat de nieuwste technologische ontwikkelingen en recente in Nederland gerealiseerde innovaties. Ook besteedt deze editie extra aandacht aan duurzaamheid en circulair ontwerpen.

Je leert het met Ontwerpen van technische innovaties

Belangrijke onderwerpen:ontwerpen, technische innovaties, samenwerken, onderzoeken, creatief denken, experimenteren, ondernemen, duurzaamheid, circulair ontwerpen

Onjuiste informatie?

Om je goed te kunnen helpen hebben we de volgende gegevens nodig:

Wij hebben je bericht in goede orde ontvangen!

Contactformulier

Om je goed te kunnen helpen hebben we de volgende gegevens nodig:

Verkeerde
code ingevuld

Om je goed te kunnen helpen hebben we de volgende gegevens nodig:

Fout ontdekt?

Om je goed te kunnen helpen hebben we de volgende gegevens nodig: