Veelgestelde vragen

Basis van bedrijfseconomie voor non-financials

ISBN: 9789001278380

Word je ook zo moe van alweer een saaie methode, waarvan niet duidelijk is wat je er in de praktijk mee kunt? Ben je op zoek naar handige materialen om je project of minor tot een goed einde te brengen? Moet je een beroepsproduct opleveren, maar weet je niet precies hoe?

Basis van bedrijfseconomie voor non-financials is een verzameling modules waarin de basisbeginselen van het vakgebied worden behandeld. Het bevat een selectie van onderwerpen die relevant zijn voor jou als student in het hoger beroepsonderwijs. Je leert de basis van bedrijfseconomie (vocabulaire, kennis en inzicht) die je nodig hebt om je rol in moderne organisaties, instellingen, bedrijven en ondernemingen te kunnen vervullen.

De onderwerpen in Basis van bedrijfseconomie voor non-financials sluiten aan op beroepsproducten of beroepshandelingen die centraal staan in het functioneren in de praktijk, zoals bijvoorbeeld het ondernemingsplan. Om ervoor te zorgen dat het boek meer is dan een bundeling van losse modules, begint elk hoofdstuk met een openingscasus. Deze openingscasus plaatst de onderwerpen uit het hoofdstuk in een breder kader.

Alle relevante bedrijfseconomische onderwerpen zijn opgedeeld naar onderwerp en diepgang. Daartoe zijn opgaven per module, aanvullende casussen, opdrachten, interactieve toetsvragen en instructiefilmpjes opgenomen.

Je leert het met Basis van bedrijfseconomie voor non-financials

Belangrijke onderwerpen:flexibilisering, beroepsproducten, projecten, minoren, starten van een bedrijf, beheersen van een bedrijf, beoordelen van een bedrijf, modules

Onjuiste informatie?

Om je goed te kunnen helpen hebben we de volgende gegevens nodig:

Wij hebben je bericht in goede orde ontvangen!

Contactformulier

Om je goed te kunnen helpen hebben we de volgende gegevens nodig:

Verkeerde
code ingevuld

Om je goed te kunnen helpen hebben we de volgende gegevens nodig:

Fout ontdekt?

Om je goed te kunnen helpen hebben we de volgende gegevens nodig: