Hoe kunnen we je helpen?

Zoek een vraag of blader door alle vragen

Voorbeeld:
Inloggen
Cursuscode
Mijn studiemeister account

Heb je je eerder al een keer geregistreerd?

Zo ja, dan kan je inloggen met je e-mailadres als gebruikersnaam. Je krijgt via de e-mail een link toegestuurd waarmee je kan inloggen.  

Zo nee, dan kan je hier registreren. 

Weet je het niet meer? Vul dan bij het inloggen je e-mailadres als gebruikersnaam in. Wanneer je e-mailadres bij ons niet bekend is, ben je nog niet geregistreerd.

Om je te registeren voor studiemeister ga je naar: https://studiemeister.noordhoff.nl/register. Eenmaal ingelogd vul dan de cursuscode in. Deze ontvang je van je docent.

Controleer in je mailbox en spamfolder of je de inlogmail hebt ontvangen. Mocht je deze niet kunnen vinden, controleer dan of je eerder wel de registratiemail op dit mailadres hebt ontvangen.

Als je de inlogmail niet kunt vinden, controleer dan of je op andere e-mailadressen de registratiemail hebt ontvangen. Vind je ook dan niets, neem dan contact met ons op.

Als je bent ingelogd in je account, kom je automatisch op een pagina waar je de cursuscode in kunt voeren. Voer hier de cursuscode in die je van je docent hebt ontvangen.

Je docent maakt een cursus aan en deze cursus krijgt een unieke code. Als je de code in je account invoert, krijg je na betaling toegang tot deze cursus. Je docent kan er voor kiezen om de code op verschillende manieren te verspreiden onder de gewenste studenten. Hij kan dit doen door bijvoorbeeld de code te mailen of tijdens een college weer te geven.

Doordat een cursuscode uit veel tekens bestaat, is een foutje snel gemaakt. We raden je daarom ook aan de cursuscode te knippen en te plakken. Let hierbij op dat je geen spatie achter de code mee kopieert, dit wordt namelijk ook als teken gezien!

Je hebt 4 jaar toegang tot de standaard slides, theorie en oefeningen van de aangeschafte cursus.

Actieve cursussen kun je in je account terugvinden onder het kopje ‘Mijn cursussen’. Als de actieve weken zijn verstreken, kun je de cursus als naslag terugvinden onder de titel ‘Mijn oude cursussen’.

Wat vervelend dat je de verkeerde cursus hebt aangeschaft. Wij zoeken het graag voor je uit. Zou je contact met ons op willen nemen via onderstaande link?

Ik heb een verkeerde code ingevuld

Wat vervelend dat de knop niet naar wens werkt. We herstellen dit probleem graag zo snel mogelijk. Zou je contact met ons op willen nemen via onderstaande link?

Ik krijg onjuiste informatie

Op dit moment werken de ‘Rankings’ nog niet. We voegen die zo snel mogelijk toe aan studiemeister.

Wat vervelend dat je een fout hebt gevonden. Wij herstellen dit graag zo snel mogelijk. Zou je contact met ons op willen nemen via onderstaande link?

Ik wil een fout melden

Op dit moment kun je geen badge verdienen. We voegen dit zo snel mogelijk toe aan studiemeister.

Niet gevonden waar je naar opzoek was?
Wij helpen je graag verder.

Categorieën

Contactformulier

Om je goed te kunnen helpen hebben we de volgende gegevens nodig:

Onjuiste informatie?

Om je goed te kunnen helpen hebben we de volgende gegevens nodig:

Wij hebben uw bericht in goede orde ontvangen!

Verkeerde
code ingevuld

Om je goed te kunnen helpen hebben we de volgende gegevens nodig:

Fout ontdekt?

Om je goed te kunnen helpen hebben we de volgende gegevens nodig: